top of page

Sommerkonferansen Filadelfia Kristiansand 3-7 august


Sommerkonferansen2016

Det er også med stor glede at vi kan ha med oss som gjestetalere, venner som har vært spesielt viktige for menigheten gjennom mange år. Rachel og Gordon Hickson har fulgt menigheten tett over tid og gitt oss flere viktige profetiske hilsninger som har blitt avgjørende og bekreftende. Dennis Greenidge er også en venn av menigheten som går langt tilbake. Hans fokus på bønn og innvielse har vært viktig for oss. Og han har en varhet som gjør at han alltid treffer med forkynnelsen, og han utfordrer oss og drar oss videre fra der vi er. Sammen med disse vil også menighetens pastorer dele det Gud har lagt på deres hjerter.

Leeland kommer! Det var fantastisk i fjor å oppleve deres hjerte og brann for Jesus. De vil sammen med menighetens sangere og musikere også i år sørge for at Jesus blir løftet opp. Hele Leeland bandet inviterer lørdag kveld til en konsert der vi får mulighet til å høre sanger fra deres rykende ferske album “Invisible”.

0 views

Recent Posts

See All

Regjeringen og pinsebevegelsens retningslinjer er klare, alle offentlige arrangementer avlyses frem til 26.Mars. Det blir derfor ingen Gudstjenester, ungdomsmøter, bønnemøter eller huskirker fremover.

bottom of page