LED17 – Pinsevennenes lederkonferanse

Tema for konferansen var «Jesus synlig for dem som ennå ikke tror» – Hovedtaler var Jedediah Thurner fra Oakland Church i Rochester, Michigan, USA. Sterke vitnesbyrd fra erfarne forkynnere, rapporter fra forskjellige menigheters arbeid rundt om i Norge og sterk, inspirerende forkynnelse av hovedtaler var noe av det deltagerne fikk oppleve.

Vår egen menighet ble også presentert i en sesjon hvor barne og ungdomsarbeid var tema. Barnas Dag ble trukket fram som en av flere vellykkede arbeid som har som målsetning å nå ufrelste mennesker i nærmiljøet. Kjempegøy :-)

0 views0 comments